Verzenden & Retouren

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • €5,95 voor bestellingen binnen Nederland
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 100,- binnen Nederland
  • €9,25 voor bestellingen naar België 
  • voor overige bestemmingen staan de prijzen weergegeven bij de check-out

Levering verloopt via PostNL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bedenktijd/retour

Webshop aankopen 

Niet tevreden? U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag gecrediteerd. Bij een compleet retour ontvangt u ook de verzendkosten voor de heenzending terug. Komt een deel van de bestelling retour, dan worden de kosten voor de heenzending niet gecrediteerd. 

Mail uw retourverzoek naar info@petit-robilou.nl en wij mailen u het retourlabel. De retourkosten zijn voor eigen rekening en worden in mindering gebracht op het terug te storten aankoopbedrag. Deze kosten bedragen:

  • €6,25 voor een standaard pakket binnen Nederland
  • €4,10 voor een brievenbus pakket binnen Nederland
  • €9,25 voor een pakket afkomstig uit België 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Petit Robilou geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@petit-robilou.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourpakket terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@petit-robilou.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Winkel aankopen

Niet tevreden? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen terugbrengen naar de winkel. U mag dan ter plekke iets anders uitzoeken of u ontvangt een tegoedbon. De tegoedbon is twee jaar na uitgave geldig.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Actie

Mocht u gebruik maken van een stapelkorting en is deze bij een gedeeltelijke retourzending niet meer geldig, dan wordt het kortingsbedrag van de artikelen die niet retour komen ook verrekend bij het crediteren van het aankoopbedrag. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.