Over Petit Robilou

Leuk dat je de webshop van Petit Robilou bezoekt! 

Ik zal mij even voorstellen… 

Mijn naam is Eline en ik woon met mijn gezin in het fijne Benoordenhout in Den Haag. Een heerlijke buurt, waar ik zelf een kinderkledingwinkel miste. Daarom ging ik altijd naar het geliefde ‘Moriaantje’ in Wassenaar. Helaas ging deze winkel haar deuren sluiten en zo kwam ik in gesprek met de toenmalige eigenaresse.

Na jaren in de productontwikkeling van mode te hebben gewerkt, heb ik na de geboorte van mijn tweede wat tijd genomen met mijn kindjes thuis. Een heerlijke periode, maar het begon na een tijdje weer te kriebelen om aan de slag te gaan. Met de sluiting van Moriaantje, kwam er voor mij een heel nieuw avontuur op mijn pad! Ik ben gestart met een webshop en sinds 8 oktober 2022 kan ik mij ook de trotse eigenaresse noemen van een spiksplinternieuwe kinderkledingwinkel in de Weissenbruchstraat in Den Haag.

In zowel de winkel als online kun je een mix van klassieke, draagbare, stoere en ook een vleugje bohemian kleding voor jongens en meisjes vinden, aangevuld met accessoires en cadeauartikelen. Alles wordt met liefde geselecteerd en ik hoop dat jullie er net zo blij van worden als ik!

Tot snel in de winkel of online!

Liefs,
Eline